Belysning

Den rette belysning

Belysning er en vigtig del af enhver god indretning. Med den rette belysning er du med til at sætte den helt rigtige stemning, om det så er til køkkenet, stuen eller gangen i hjemmet, eller hvis det er til erhvervssammenhæng på kontoret eller i butikken.

Uanset hvad kan belysning spille en afgørende rolle, da det er med til at skabe den rigtige atmosfære. Derfor skal denne del af indretningen ikke nedprioriteres men være lige så velovervejet som resten af rummet.

Forskellige typer lys

Vi kan tilbyde alle former for belysning. Med det rigtige valg af lystype, kan du spare penge. De forholdsvis nye LED-lys er meget energieffektive og kan spare dig for udgifter til el-regningen. De gamle glødepærer er langsomt ved at forsvinde fra markedet, da de producerer en masse varme og dermed koster en masse ekstra i strøm.

Dette er grunden til man skifter over til LED-lys, da denne form for belysning bruger mere af energien på at lave lys i forhold til en gammeldags glødepære.​​
belysning

​Kontakt os for et tilbud​

LED-lys kan lyse i alle farver og har en lang levetid og har dermed ingen begrænsninger. Med denne type lys kan du derfor spare penge.

Opsætning af belysning

3J Electrics kan ordne opgaven, der har med opsætning af belysning at gøre i Broby eller omegnen af Odense. Om opgaven er stor eller lille, til hjemmet eller erhverv, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi garanterer dig en venlig og god service af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Kontakt os endelig for opgaver, der har med tilbygning eller renovering at gøre.​

 

Kontakt os

3J Electric ApS

Find os

En del af Tekniq