El-installationer

El-installation til privat og erhverv​

​Her hos 3J Electrics kan vi være behjælpelige med lidt af hvert. Vi tilbyder alt inden for el-installation, hvad enten der er tale om store eller små opgaver.

Er det en simpel udskiftning af en stikkontakt eller en mere omfattende opgave, der indebærer udskiftning af elektriciteten i forbindelse med en renovering eller tilbygning? Uanset størrelsen står vi klar til at udføre din el-installation.

 

Sikker installation

Vi tilbyder service inden for alle el-opgaver. Er det lang tid siden, elektronikken i dit hus sidst er blevet efterset, og er du ikke sikker på, at stikkontakter og lamper længere er sikre og forsvarlige at bruge?

Så kommer vi gerne ud og tjekker din bolig igennem og sørger for, at alt virker, som det skal og er i den skønneste orden, så du trygt kan befinde dig i hjemmet, uden at skulle bekymre dig om risikoer i forbindelse med dine el-installationer.
el-installation

​Kontakt os for et tilbud​

 

Alsidig elektriker​

Vi er en alsidig elektriker, der ikke blot kan tilbyde alt inden for el-installation og belysning, men som også har tætte samarbejdspartnere i andre faggrupper. Derfor kan vi også tilbyde løsninger inden for renovering og opsætning af køkken og bad, hvor vi sammen med dig som kunde og vores kollegaer kan tilbyde komplette løsninger på professionel vis.

El-installation til en god pris

Vi går op i, at du som kunde, får vores service til en god pris. Her skal du ikke betale for meget. Vi tilbyder el-installation efter timepris eller efter på forhånd aftalt og godkendt pris. Vi garanterer dig en el-installation af god kvalitet til en god og konkurrencedygtig pris. På den måde sikrer vi, at vi har glade kunder, der kontakter os næste gang, de har brug for en elektriker.

Kontakt os på telefon 20 72 56 77 for yderligere informationer.

 

Kontakt os

3J Electric ApS

Find os

En del af Tekniq