Autoriseret el-installatør i Odense og på Fyn

Få et uforpligtende tilbud.

På udkig efter en autoriseret el-installatør i Odense og på Fyn?

Få en autoriseret el-installatør til at hjælpe dig med el-installationerne. Vi har mange års erfaring og stærke kompetencer, der ruster os til at klare alle former for el-opgaver for private og virksomheder.

Gode løsninger, forsvarligt udført

Som autoriseret el-installatør er vi autoriseret til at varetage alle former for el-arbejde. Vores formål at levere el-installationer på et højt kvalitetsniveau til både privat- og erhvervskunder på Fyn. Vi sørger altid for, at vores kompetencer er de bedste i branchen, så vi kontinuerligt kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Med os som din el-installatør kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt og på forsvarlig vis.

Har du særlige ønsker til belysning eller el-installationer? Vi giver gerne sparring og rådgivning i forhold til forskellige løsninger på el-opgaver, energioptimering og belysning til hjemmet og arbejdspladsen.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde

Kontakt os på telefon +45 20 72 56 77 eller mail john@3jelectric.dk og få et uforpligtende tilbud. Vi kører ud til alle typer opgaver i Odense og på Fyn.

Har dette interesse for dig?

Har du en opgave til privat eller erhvervsformål, står vi klar til at varetage den. Du kontakte vores elektriker på tlf. (+45) 20 72 56 77 eller e-mail john@3jelectric.dk​ for at høre mere omkring, hvad vi kan gøre for dig.