Elektriker til erhverv på Fyn

Få et uforpligtende tilbud.

Kompetent elektriker til erhverv

Vi kommer gerne og ordner el-arbejdet hos din virksomhed. Hos 3j Electric sætter vi kunden i centrum, og vi er opmærksomme på moderne virksomheders behov. Vi tilbyder hurtig og kompetent hjælp og rådgivning, når du har brug for en el-installatør eller elektriker til erhverv.

Vi ved, at problemer ikke kun opstår i åbningstiden, så vi står klar til at løse dit el-problem, når du har brug for det. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis et el-problem sætter produktionen i bero eller på anden måde medvirker til at arbejdet må indstilles. Slip for bekymringerne og vælg os som din elektriker. Vi rykker hurtigt ud ved akutte problemstillinger, men vi kommer også gerne til en planlagt gennemgang af el på arbejdspladsen.

Belysning og energioptimering

Efter at have serviceret erhvervskunder gennem mange år, har vi opbygget stærke kompetencer angående energioptimering og belysning på arbejdspladsen. Vi hjælper dig gerne med at vælge de rigtige lamper, så du kan opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere.

Mange virksomheder vælger i dag at bruge LED-belysning på arbejdspladsen. Hvis du overvejer at skifte til LED, så kontakt os gerne og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Hør mere om, hvad vi tilbyder til erhverv

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon +45 20 72 56 77 eller mail john@3jelectric.dk.

Har dette interesse for dig?

Har du en opgave til privat eller erhvervsformål, står vi klar til at varetage den. Du kontakte vores elektriker på tlf. (+45) 20 72 56 77 eller e-mail john@3jelectric.dk​ for at høre mere omkring, hvad vi kan gøre for dig.