Elektriker

Få et uforpligtende tilbud.

3j Electric er din lokale elektriker i Odense

Lad os ordne dine el-opgaver. Som autoriseret elektriker og el-installatør udfører vi alle former for el-arbejde og el-service i Odense og på Fyn. Vi har mange års erfaring og kompetencer inden for blandt andet belysning, alarmudstyr, telefoner, automatik og el-installationer af enhver art. Vi løser opgaver for både private og erhverv.

Vælg en elektriker, der lytter til dine ønsker

Vi lægger vægt på god kundeservice- og kundekontakt, og det er noget, som vores kunder værdsætter. Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler og ser vigtigheden i god kommunikation og samarbejde med vores kunder. På den måde sørger vi for, at du som kunde får dine visioner opfyldt, når det kommer til el i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Vi indgår gerne aftaler om faste gennemgange af el-installationer, men vi rykker også ud til akut opståede problemstillinger.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde

Har du særlige idéer og ønsker til el-installationer eller belysning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er kreative i vores arbejde og kommer gerne med råd og vejledning om unikke el-løsninger, der passer til lige netop dine behov.

Ring i dag på +45 20 72 56 77 eller send en mail på john@3jelectric.dk.

Har dette interesse for dig?

Har du en opgave til privat eller erhvervsformål, står vi klar til at varetage den. Du kontakte vores elektriker på tlf. (+45) 20 72 56 77 eller e-mail john@3jelectric.dk​ for at høre mere omkring, hvad vi kan gøre for dig.