Om firmaet

Om 3J Electrics - Professionel el-installatør

​Har du brug for en professionel elektriker til din næste opgave med el-installationerne? Så kontakt 3J Electrics i Broby og få en autoriseret el-installatør til at udføre opgaven.

Hos 3J Electrics tager vi os af lidt af hvert. Vi hører til i Broby og opererer i omegnen af Odense. Så har du bolig eller er erhvervsdrivende i dette område og mangler en el-installatør, skal du ikke tøve med at kontakte os.

 

​El-installatør – og meget andet

Til 3J Electrics er der tilknyttet flere samarbejdspartnere, der gør sig inden for flere forskellige håndværksfag. På den måde kan vi stille flere typer håndværkere til rådighed, hvorfor vi kan påtage os en bredere vifte af håndværksmæssige opgaver. Derfor er det også mere sandsynligt, at vi kan hjælpe dig, uanset hvilken opgave du står med.

Er det renovering af det gamle badeværelse eller køkkenet? Skal der opsættes ny belysning, eller er der anden elektronik, der trænger til udskiftning? Uanset hvad den håndværksmæssige opgave måtte være, kan vores el-installatør klare den
Kontakt os​

 

Få et tilbud

Har du en opgave til privat eller erhvervsformål, og befinder du dig i Broby eller omegnen af Odense, står vi klar til at varetage den. Vi går op i at tilbyde service af yderste kvalitet til en god pris, og som el-installatør har vi stort fokus på unikke løsninger og anderledes ideer, der matcher dine ønsker og behov.

Har noget af dette interesse, kan du ringe til os på telefon 20 72 56 77 og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Kontakt os

3J Electric ApS

Find os

En del af Tekniq