Tekniske installationer

Smarte tekniske installationer i hjemmet eller på arbejdspladsen

​I takt med den rivende udvikling, der sker inden for teknologien, kommer der flere og flere smarte og praktiske opfindelser, der gør vores hverdag nemmere og sjovere. Dette gælder selvfølgelig også inden for tekniske installationer i bygninger, fx det såkaldte IHC.

Spar penge med intelligent belysning

I dag har man mulighed for at automatisere en række el-installationer i hjemmet. Du kan eksempelvis få tekniske installationer, der automatisk styrer lyset afhængigt af, om det er dag, aften eller nat. Det foregår ved, at en sensor måler, hvor kraftigt lysindfaldet fra solen er, og derudfra vurderer, hvor kraftigt lyset fra lamperne, bør være.

Tekniske installationer som denne er med til at gøre dit hus intelligent og sikrer optimale lysforhold døgnet rundt.​​​
tekniske-installationer

Fjernstyring af boligen

En teknisk installation kan også være en anordning, hvor det er muligt at tilgå sin bolig fra arbejdet fx over internettet. Herfra kan du så tænde og slukke lys, skrue op og ned for varmen, styre låsesystemer(fx låse hoveddøren op) eller måske tænde kaffemaskinen.

Eller måske har du lyst til at installere samtaleanlæg i nogle af rummene i en bygning? Dette kan være smart, hvis I bor i et stort hus med flere etager.

Generelt tilbyder IHC mange muligheder, hvor det med din telefon er muligt at styre mange ting i boligen; Eksempelvis tænde og slukke for apparater eller slå tyverialarmen til eller fra.

 

Tekniske installationer ved renovering og nybyg

Når IHC skal installeres i et hus, gøres det typisk i forbindelse med nybyggeri eller totalrenoveringer.

Intelligente tekniske installationer giver dig mere frihed og mere kontrol over dit hus. Det er en god måde at modernisere boligen på, og på samme tid følge med den teknologiske udvikling.

Vi kommer og installerer i Broby og omegnen af Odense, så kontakt os på telefon 20 72 56 77, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tekniske installationer.​

 

Kontakt os

3J Electric ApS

Find os

En del af Tekniq